Hotel Lobby Møbeldesign af DironFurniture

24-06-2024

Vi har for nylig afsluttet et loungemøbelprojekt til loungeområderne på et luksushotel. Designkravene til dette projekt var avancerede, luksuriøse og moderne, så vi var mere opmærksomme på materialevalget og håndteringsdetaljerne.

Til det kommercielle hotellobbymøbelprojekt lavede vi et unikt sofabord til loungeområdet. På toppen af ​​dette sofabord brugte vi meget tykkere akrylglas, som ikke kun viser den fremragende tekstur, men også tilføjer glans og lysstyrke til rummet. Sofabordets bund er lavet af guld rustfrit stål, hvilket ikke kun sikrer stabiliteten og holdbarheden af ​​sofabordet, men også laver en ædel og elegant indretning, hvilket gør hele sofabordet både moderne og luksuriøst.

For at matchemoderne luksus sofabord i akryl godt i denne lounge er, valgte vi lobbystole og sofa med samme guldfinish. Disse stole er designet til at give komfort og samtidig bevare konsistensen og luksusen i det overordnede design. Lobbysofaens kurve gør, at hele loungen er et varmt velkommen til alle gæster. Guldhylderne i rustfrit stål er fint slebet og poleret for at sikre en glat overflade og ensartet farve, som passer perfekt til den polstrede del af stolen, tilfredsstillende både funktionalitet og visuel forbedring.

Hele hotellets loungemøbelprojekt blev designet med de funktionelle behov og æstetiske standarder i luksushotellets offentlige områder for øje, og gennem brug af materialer af høj kvalitet og udsøgt håndværk lykkedes det at skabe en funktionel og attraktiv hvile og reception. plads til hotellet.

Hvis du leder efter cafe-butiksmøbler eller restaurantlobbymøbler eller enhver kommerciel møbelproducent, så kontakt os nu!





Hotel Lobby Furniture

Lounge Furniture

cafe shop furniture

Hotel Lobby Furniture

Lounge Furniture

cafe shop furniture

Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik